Finnish Education Services

Green Company Effect

Green Company Effect, GCE, on ympäristön ja ihmisten kannalta hyviin tekoihin keskittyvä sosiaalinen media

GCE on tarkoitettu kaikenlaisille yrityksille, kouluille, kaupungeille ja organisaatioille, joilla on vastuullisuus arvona, ja ihmisille jotka haluavat perustaa kulutuspäätöksensä näille arvoille. Jakamalla pieniä ja suuria hyviä tekoja, deedejä, maailmalaajuisesti voimme muuttaa asenteita, tietoisuutta ja lisätä todellisia tekoja YKn 17 vastuullisuustavoitteen saavuttamiseksi yhdessä!

How can we use it in education?

Parempi tulevaisuus lähtee lapsista ja siksi GCE haluaa olla aktiivisesti mukana lasten ja nuorten ympäristökasvatuksessa tarjoamalla GCE palvelua sekä kouluttamalla vastuullisesti liiketoiminnasta ja teknologioista. GCE jäsenyys voi auttaa kouluasi tai luokkaasi monin tavoin:

  1. Ympäristökasvatus - ohjaamalla konkreettisiin hyviin tekoihin muuttaa lasten asennetta ja käytöstä pysyvästi luontoa ja ihmisiä kohtaan. GCEssä pääset helposti tutustumaan mitä hyviä tekoja voi tehdä ja itse toteuttamaan niitä oppilaidesi kanssa!
  2. Mitä enemmän puhetta sitä enemmän tekoja – jakamalla hyvät teot sosiaalisessa mediassa GCEn avulla, ne tulevat näkyviksi ja innostaa muitakin tekemään samoin.

  3. Tue vastuullisia tekoja ja tule huomatuksi – GCEssä saat tykkäyksiä ja kommentteja teoille, oppilaat huomaavat merkityksen opitulle.
  4. Rakenna vastuullisten koulujen verkosto GCEssä – tuet lasten kansainvälisyyttä ja yhteyksiä maailmalle, tietoutta ja avoimuutta muita maita ja ihmisiä kohtaan

  5. Luennot ja seminaarit – tarjoamme koulutusta ja luentoja joko paikanpäälle tulemalla tai webinaarina.

Fuengirolan kotikoulu on GCEn jäsen. He ovat jakaneet mm. roskien lajittelun opiskeluun liittyvän teon. He käyttävät GCE käpylogoa sivustollaan osoituksena siitä että vastuullisuus on koululle tärkeä arvo. Klikkaamalla käpylogoa pääset näkemään Fuengirolan kotikoulun muita deedejä ja ao - käy Academia Finlandesa GCE profiili.

Liity mukaan ilmaiseksi

Liity mukaan www.greencompanyeffect.com. GCEn käyttö on täysin ilmaista ja todella helppoa! Autamme mielellämme kaikissa vastuullisuuteen liittyvissä kysymyksissä.

You are welcome toview and test the products at the FES showroom, Centro Finlandia Fuengirola, Spain. Please contact Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

© Finnish Education Services 2018 | Creative Preludi