Finnish Education Services

Keeploop

KeepLoop - Muuttaa mobiililaitteesi mikroskoopiksi

Tavallinen kameralla varustettu kännykkä, tabletti tai sylitietokone muuttuu hetkessä mikroskoopiksi, kun linssin eteen liitetään ohut, magneetilla varustettu lisälaite. Voit ottaa mikroskooppikuvia tai -videoita mobiililaitteen normaalilla kamerasovelluksella ja lähettää niitä helposti vaikka sosiaaliseen mediaan tai käsitellä niitä kuvankäsittelyohjelmilla. KeepLoop mahtuu kätevästi paidan taskuun litteän muotonsa ansiosta ja on helppo kuljettaa mukana.

Oheiset videot kertovat Keeploopin tuomista mahdollisuuksista:

Leaf Worm with KeepLoop Microscope

KeepLoop on opettajille konkreettinen apuväline esimerkiksi biologian, taiteen, historian tai kemian opetukseen. Mobiilimikroskoopin avulla ottaa kuvia ja videoita asioista joita ei paljain silmin nähdä ja näin voidaan tuoda aivan uutta potkua opetukseen.

KeepLoop on tulitikkuaskin kokoinen optinen laite, jota voidaan käyttää minkä tahansa kameralla varustetun mobiililaitteen kanssa. Mobiililaitteen avulla voi katsella mikroskooppikuvia reaaliaikaisesti sekä tallentaa niitä digitaalisessa muodossa. Tablettien avulla näyte on heijastettavissa suoraan luokan seinälle ilman mitään erillisiä ohjelmistoja.

Mikroskooppikuvia voidaan ottaa opettajan tuomasta materiaalista sekä hiuksista, kynsistä, ihosta ja kaikesta, mitä luokkahuoneesta löytyy tai jos ollaan ulkona, voidaan hyödyntää kaikkea ympäröivästä luonnosta löytyvää. KeepLoopin avulla voidaan tarkastella 0.01 mm suurempia kohteita. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kasvien solukoiden rakenne on nähtävissä.

Tampereen Kämmenniemen koulun kokemuksia Keeploopista voit lukea blogista.

Fuengirolan kotikoulussa on käytetty KeepLoopia monin eri tavoin poikkitieteellisten . Ohessa pari kuvaa.

Mistä saat tuotteen?

Voit tilata oman KeepLoopin www.keeploop.com.

© Finnish Education Services 2018 | Creative Preludi