Finnish Education Services

LEADO

LEADO – Oppimiskeskus - Innovatiivinen tapa oppia, mielekäs tapa opettaa

LeaDo-oppimiskeskus on pedagoginen innovaatio, jonka avulla luokan häiriöt vähenevät ja opetuksen sekä oppimisen taso nousee. LeaDon toiminnanohjausjärjestelmän avulla oppimisprosessia ohjataan siten, että se tukee monipuolisesti oppilaan omatoimisuutta ja vähentää opettajan turhaa työtä.

LeaDo on sijoitus tulevaisuuteen: Leado-oppimiskeskus paitsi edistää oppimisprosesseja, se myös tuo koulullenne merkittäviä säästöjä: oppimateriaalimenot vähenevät merkittävästi, erityisopettajien tarve vähenee, täydennyskoulutuksesta säästyy matkakulut ja sijaisjärjestelyt, ja avustajien tarve vähenee.

How can we use it in education?

LeaDon liikuntavälineistö ja fyysiset harjoitteet auttavat purkamaan liikaa energiaa, kehittävät monipuolisesti kuntoa ja auttavat keskittymään oppisisältöihin. Lapsen näkökulmasta LeaDo toimiikin hauskana pelillisenä kannustimena, joka tuo virtaa koulupäivään!

Leado on konkreettinen apuväline opettajan työhön. LeaDon organisointialustana toimivat oppimistaskustot, jotka on värikoodattu opetussuunnitelman laaja-alaisten tavoitteiden mukaan. Oppimistaskustoihin opettaja voi helposti organisoida yksilölliset ja yhteistoiminnalliset oppimisprosessit.

Please see class room experience

Fuengirolan Kotikoulussa on toiminnan alusta asti ollut LeaDo oppimiskeskus käytössä. Siitä on tullut tärkeä päivittäinen työkalu sekä opettajille että oppilaille. Lapset saavat palkkioksi mennä Leadoon suoritettuaan tietyt tehtävät ja tämä auttaa selkeästi tarttumaan ja keskittymään taas uusiin tehtäviin!

Mistä voit hankkia?

Ota yhteyttä www.leado.fi, Salli JavaScriptin suoritus selaimesi asetuksista nähdäksesi sähköpostiosoitteet

© Finnish Education Services 2018 | Creative Preludi